01 november, 2011

Köttfärssås med gräddstuvad vitkål

Fräs fint strimlad vitkål i rikligt med smör på låg värme under lång tid. När den mjuknat, häll på grädde, salta och låt det tillagas en bra stund till. Det syns när det är klart!

2 kommentarer:

  1. Vilken inspirerande,fin och "välbyggd" blogg du har. Äter LCHF-liknande pga problem med matsug och IBS. Önskar informationen på denna blogg funnits när jag var 16-20 år och hetsåt alt. inte åt alls... Vågade inte börja äta för då visste jag att jag inte kunde sluta... Men på den tiden hade FÅ/ ingen kunskaper om kolhydraternas inverkan på oss; Alla var mer eller mindre fettskrämda. Är nu 43 år och har ett sundare/ mer avslappnat förhållningssätt till mat, vikt, kroppen. Vill bara säga att jag tror din blogg innehåller väldigt nyttiga tips, stöd och inspiration till mig+alla andra som också bär på ett "matmonster" inne i magen..... Lycka till med det fortsatta arbetet med bloggen!

    SvaraRadera