Fräs fint strimlad vitkål i rikligt med smör på låg värme under lång tid. När den mjuknat, häll på grädde, salta och låt det tillagas en bra stund till. Det syns när det är klart!
Vilken inspirerande,fin och "välbyggd" blogg du har. Äter LCHF-liknande pga problem med matsug och IBS. Önskar informationen på denna blogg funnits när jag var 16-20 år och hetsåt alt. inte åt alls... Vågade inte börja äta för då visste jag att jag inte kunde sluta... Men på den tiden hade FÅ/ ingen kunskaper om kolhydraternas inverkan på oss; Alla var mer eller mindre fettskrämda. Är nu 43 år och har ett sundare/ mer avslappnat förhållningssätt till mat, vikt, kroppen. Vill bara säga att jag tror din blogg innehåller väldigt nyttiga tips, stöd och inspiration till mig+alla andra som också bär på ett "matmonster" inne i magen..... Lycka till med det fortsatta arbetet med bloggen!
Vilken inspirerande,fin och "välbyggd" blogg du har. Äter LCHF-liknande pga problem med matsug och IBS. Önskar informationen på denna blogg funnits när jag var 16-20 år och hetsåt alt. inte åt alls... Vågade inte börja äta för då visste jag att jag inte kunde sluta... Men på den tiden hade FÅ/ ingen kunskaper om kolhydraternas inverkan på oss; Alla var mer eller mindre fettskrämda. Är nu 43 år och har ett sundare/ mer avslappnat förhållningssätt till mat, vikt, kroppen. Vill bara säga att jag tror din blogg innehåller väldigt nyttiga tips, stöd och inspiration till mig+alla andra som också bär på ett "matmonster" inne i magen..... Lycka till med det fortsatta arbetet med bloggen!
SvaraRaderaTack Petra!!!
SvaraRadera