Perfekt att ha med sig på
dagens cykeltur tillsammans med paranötter.
Pofiberbröd (jag vet att jag upprepar det här med det är ju så enkelt!) med ett uppvispat ägg, 25g smält smör, 3 msk pofiber (säkert godare med mald mandel), lite bakpulver, salt, vaniljpulver och kardemumma och två minuter i micron. Efter att det hade svalnat bredde jag på philadelfia och vek den dubbel.
nu har jag skaffat pofiber och jag ska premiärbaka ett pofiberbröd. väldigt spännande!!
SvaraRaderaJag har också skaffat pofiber och ska premiärbaka. Jag skulle uppskatta ett inlägg om hur du EXAKT gör. Bilder ock text eller bara text spelar ingen roll. Kör du det alltid i micron? I vilken typ av form och smörjer du formen eller hur blir det...?
SvaraRaderaDu får gärna TJATA sönder det lite mer, det gör absolut inget! ;-)
Anonym: Så bra:-) Bra också att du säger till mig att vara mer tydlig. Jag ska fixa det inom de närmsta dagarna!
SvaraRadera