23 juni, 2011

Dagens matlådor

Frukosten är precis intagen och två matlådor är förberedda inför dagens tolvtimmars jobbpass:
En lite väl krämig sallad med lättkokt färsk vitkål, kallrökt lax, salladslök, avokado, creme fraiche, riven pepparrot, limesaft och salt. En omelett fylld med philadelfia, Lilla saluhallens skinka, babyspenat, avokado, rödlök och svartpeppar.

3 kommentarer:

  1. Tack för smarriga mat tips :-)
    Både salladen och den fyllda omelletten ser goda ut. Är grymt trött på ägg och bacon så kul med tips på fräscha alternativ som ändå är nyttiga och innehåller fett.

    SvaraRadera
  2. Provade att göra omeletten till matlåda på en bussresa jag gjorde idag. Det blev bra men jag modifierade receptet lite efter det jag hade hemma. Men tror din blev godare så nästa gång ska jag följa dina råd :)

    Omelett är ju så bra snabbmat för oss :)

    SvaraRadera
  3. Minna: Låt riven ost, gärna en smakrik, smälta på omeletten när den börjar bli klar. Då blir den som godast!

    SvaraRadera