27 maj, 2011

Vid lunchen

Klockrent; Salladen bestod av endast isbergssallad, gurka och tomat precis som jag trodde. Den dög i alla fall till att blanda ut köttfärssåsen med.

Jag vill njuta av mat, och njuta av kolhydrater när jag väljer att äta dem.

Färsk pasta eller en perfekt pasta al dente serverad med ett smakrik fyllig sås, en perfekt tillagad lasagne eller tortellini serverade med ett glas rödvin i Italien, på en finare Italiensk restaurang eller tillagad hemma med kärlek är njutning.

Inte en vattnig spaghetti serverad med en ganska så i intetsägande köttfärssås (utan parmesan)

4 kommentarer:

 1. Skriver verkligen under på det. Ska man nu äta kolhydrater så ska det vara av bra kvalitet. Mycket bra citat!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag brukar läsa din blogg och tycker att den är jättehärlig. Är själv sockerberoende och under tillfisknande sedan 4 månader. Och jag håller med om det du skriver om högkvalitiva kolhydrater, absolut. Men. Jag får ändå en känsla av att det är den "röda hunden" som talar. Ville bara uppmärksamma dig på att det är så jag tolkar det. Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Anonym, och tack. Jag har förstått att jag inte är "fullt ut" sockerberoende, utan bara väldigt känslig för kolhydrater och att de lätt skapar ett sug. Jag kan äta kolhydrater, även socker, men jag måste vara med på det. Jag måste äta lugnt, se till att njuta och veta att det är OK. Äter jag det och samtidigt tänker att det här borde jag inte äta, då är det kört! Jag kan inte heller äta för mycket på en och samma dag, då kan det skapa ett ohanterligt stort sug. Både kropp och knopp ska vara tillfredställda när jag äter kolhydrater, då fungerar det! Jag ser även till att äta fett när jag äter kolhydrater.

  Min väg; hetsätningsstörning - lätt tillgängliga kolhydrater - matmissbruk

  Roligt att höra om ditt tillfrisknande!
  Kram

  SvaraRadera
 4. BlueHost is ultimately the best web-hosting provider for any hosting plans you might need.

  SvaraRadera