29 mars, 2011

Favoriträtt med blomkåls- och spenatmos

Den här rätten är så fantastisk god och är en av mina favoriter! Det som är så bra är att den är så enkel att göra.



Fläskfilé i ugn
fläskfilé (karré eller kotlett går också bra)
smakrik ost
nymald svartpeppar
champinjoner
soja
creme fraiche


Lägg skivor av fläskfilé i en ugnsform. Dra många varv med svartpepparkvarnen och klappa in svartpepparn och riven ost i köttet. Blanda ihop creme fraiche, skivade champinjoner och soya och häll över. In i ugnen på 200g tills köttet är klart.


Blomkåls- och spenatmos
blomkål
babyspenat
smör
vispgrädde
ev Philadelfia
vitpeppar
salt


Koka blomkål. Låt den rinna av och mixa den sedan tillsammans med övriga ingredienser.

1 kommentar:

  1. Tips: Testa blomkålsmos med någon örtkrydda t ex timjan som jag valde idag! Jag säger bara mmmm...... Kram!

    SvaraRadera