Tonfisk på burk i vatten, olivolja (extra virgin såklart), creme fraiche, parmesanost, rödlök, soltorkad tomat, sista ynka bladen av basilikan på balkongen och nymald svartpeppar.
min standardlunch för några år sedan när jag körde stenhårt på LCHF var tonfisksröra på tonfisk, majonnäs och cf + 2 ägg. nu var ju majonnäs inte så himla bra eftersom det inte är särskilt naturligt - men det var supergott och supermättande (fast väldigt grått). bra tips det där med parmesanen!
min standardlunch för några år sedan när jag körde stenhårt på LCHF var tonfisksröra på tonfisk, majonnäs och cf + 2 ägg. nu var ju majonnäs inte så himla bra eftersom det inte är särskilt naturligt - men det var supergott och supermättande (fast väldigt grått). bra tips det där med parmesanen!
SvaraRaderaVadå? Majonäs är ju hur bra som helst:-)
SvaraRaderaKan rekommendera denna http://njutmat.blogspot.com/2011/04/majonas.html eller ännu bättre, gör egen!