21 juli, 2011

Brödfrukost

Ett uppvispad ägg, lite salt, en knapp halv dl Pofiber (finns bland specialkosten i mataffärer) och 25 g smält smör. In i micron 2 min. Klart. Brödkryddor som kummin, anis och fänkål kan användas som variation. Bregott, ost och paprika på idag.

4 kommentarer:

  1. En modifierad variant av Moniques på lifezone.se va?

    SvaraRadera
  2. Ja, kanske det. Jag testade göra sådant bröd med malda mandlar för ett och ett halvt år sedan (vet inte var jag hittade receptet) Men eftersom jag inte fixade att ha mandlar hemma då så slutade jag att göra det. Nu testade jag med pofiber och det fungerade superbra (och pofiber är inte direkt något som jag hetsar)!

    SvaraRadera
  3. Hur många kh/skiva blir det m pofiber?

    SvaraRadera
  4. Eftersom jag använder max 10g pofiber så är det ungefär 1,2g kh till ett ägg och 25 g smör som ovan.

    SvaraRadera