11 april, 2011

Gräddstuvad spenat

Spenat, smör, grädde, salt och vitpeppar; mycket lättare än så blir det inte. Jag åt kokta ägg till men hade även behövt äta något kött till för att känna mig helt tillfreds efteråt. Jag kompletterade med en halv avokado med lime och philadelfia och efter det kände jag mig nöjd.

2 kommentarer:

  1. Har precis hittat till din blogg, väldigt fina bilder och bra recept! Hit kommer jag fler gånger :-)

    Jag (och mina barn) älskar just spenatstuvning. De vill ha fiskpinnar till, något som ju inte passar så bra med LCHF. Men jag har kommit på att kryddkorvar (typ cabanoss elleer chorizo) passar väldigt bra till just spenatstuvning. Så det är ett litet tips om man vill ha något "köttigt" till stuvningen!
    Spenatstuvningen blir ännu godare med lite vitlök och muskotnöt i utöver peppar och salt tycker vi.

    SvaraRadera
  2. Välkommen hit, och tack för dina tips! Muskotnöt har jag bara sett i recept men nu är det dags att köpa hem och testa själv:-)

    SvaraRadera