22 maj, 2012

Tack och hej, kolhydratsnjutning och oststekta ägg

Jag kommer inte att blogga mer här. Bloggandet gav mig väldigt mycket förra året men inte nu längre. Det finns så mycket jag vill göra och att matblogga prioritera jag inte. Jag är så ivrig på vad livet har att erbjuda! Jag har lagt in mer kolhydrater i kosten men äter LCHF i grunden. Det fungerar bra! Jag drar alla kolhydrater över en kam och väljer de som är godast och de som jag njuter mest av att äta :-) Har ni sett filmen Eat, pray, love? Min favoritscen är fyrtioen minuter in i filmen. Det kallar jag kolhydratsnjutning!

Jag har aldrig räknat kolhydrater och jag är inte ute efter att äta det som kanske är allra bäst för min fysiska hälsa, utan bäst för hela mig.

Livsnjutare och matnjutare.

Ett sista tips på något som jag äter varje dag, så himla gott! Jag har ju ätit cheeseggs tidigare men detta är istället stekt ägg med stekt ost. Knäck i ett ägg i stekpannan, salta och lägg på riven ost. När ägget börjar stelna vänd på det och stek tills osten har blivit gyllenbrun.
 Här är en omelett gjord på samma sätt men med ihopvispade ägg.
Ha det så jättefint allihopa! Tanken är att jag ska blogga på min andra blogg där det är en mer blandning av allt (träning, resor, mat) men med livsnjutning i grunden. Följ mig gärna där! Den här bloggen kommer att ligga kvar.

2 kommentarer: