17 augusti, 2011

Godaste mackfrukosten

Gjorde microbröd utan smör och hade extra mycket pålägg istället. Mycket godare! Två ekoägg och 3msk pofiber ihopvispat med lite salt och brödkryddor. I en smörjad form och in i micron runt 2 min.
Ett tjockt lager bregott, ost, prosciutto, tomat och gurka på den bakre mackan. Philadelfia, avokado, prosciutto, tomat, ruccola, salt och svartpeppar på den främre. Så gott så att jag blev lyckig ända in. En kopp te till det här gav det hela värme också.

3 kommentarer:

  1. Så gott det ser ut! Det ska jag prova till frukost imorgon, tack! =)

    SvaraRadera
  2. mums! vad använder du för form? typ en djuptallrik eller?

    SvaraRadera
  3. Enelya: Ja, det tycker jag att du ska göra:-)
    Emelie: Jag använder en liten rund ugnsform i glas men en djup tallrik fungerar säkert finfint det också!

    SvaraRadera