tag:blogger.com,1999:blog-5769414612841697894.post5027002212815959321..comments2023-09-28T13:42:26.980+02:00Comments on Naturlig njutmat: Pofiberbröd the fluffy wayLinahttp://www.blogger.com/profile/02246729610341013773noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5769414612841697894.post-51782179074944820702012-03-04T11:33:15.287+01:002012-03-04T11:33:15.287+01:00Hej! Hamnade här när jag googlade efter LCHF-bröd ...Hej! Hamnade här när jag googlade efter LCHF-bröd och ditt lät så enkelt så jag var tvungen att prova - suveränt! Enkelt och gott, och jag är ändå rätt kräsen på att det inte ska smaka för mycket ägg om brödet. Tack så mycket!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769414612841697894.post-37516384197508087242011-09-30T18:14:37.629+02:002011-09-30T18:14:37.629+02:00Pofiber (finns bland det glutenfria) är potatisfib...Pofiber (finns bland det glutenfria) är potatisfiber. Jag använder ca 10g ovan vilket innebär 1,2g kolhydrater.(inte för att det är så noga för min del).Linahttps://www.blogger.com/profile/02246729610341013773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769414612841697894.post-90963762535318870372011-09-30T09:39:00.650+02:002011-09-30T09:39:00.650+02:00Pofiber, är inte det potatis? Kolhydrater?Pofiber, är inte det potatis? Kolhydrater?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769414612841697894.post-67093252019484986322011-09-27T14:36:22.438+02:002011-09-27T14:36:22.438+02:00Ja visst är det! Snabbt och lätt att göra till en ...Ja visst är det! Snabbt och lätt att göra till en person (perfekt eftersom jag inte gärna vill ha någon form av bröd hemma - riskabelt) Men ditt bröd låter super:-) Ska testa något sådant någon gång! Tack!Linahttps://www.blogger.com/profile/02246729610341013773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769414612841697894.post-19248714837210673052011-09-27T11:45:38.639+02:002011-09-27T11:45:38.639+02:00Ett helt ok snabb-bröd tycker jag! Nån gång när ja...Ett helt ok snabb-bröd tycker jag! Nån gång när jag haft mer tid har jag blandat smet på ägg, kvarg, pofiber, fiberhusk, grädde, riven ost, bakpulver och smält smör. Format till bullar när fibrerna svällt klart och sedan gräddad. Mycket brödigt och gott!Malinhttp://www.malinstang.se/blogg.phpnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5769414612841697894.post-73276500897184337272011-09-27T10:25:00.020+02:002011-09-27T10:25:00.020+02:00Gud vad gott, saknar ju verkligen bröd!Gud vad gott, saknar ju verkligen bröd!Paulahttp://livehealthier.blogg.senoreply@blogger.com